Rakensin Kello ja Lahjapalkisen kesäikkunan ...suunnittelin ikkunaan kesäisen koivikon keinuineen ja päivänkakkaroineen...

Koivikon koivut tilattiin ulkopuoliselta toimittajalta ja ne olivat hiukan liian vaatimattomia....tarkoitus oli laittaa kauniin valkoisia 7 cm halkaisijaltaan olevia koivuja taustametsäksi, mutta rakennusvaiheessa ei enää ehditty uusia koivuja hankkia, joten näillä  mentiin.

Asiakkaani Kelloseppä Maj-Lis Kvist halusi ikkunaan ehdottomasti upeat Lumoava korut näyttävälle paikalle ja siinä ne ovat etualalla ihanien koivupölkkyjen päällä omissa standeissaan.

Avustajani teki keinun ja siihen laitoin Muumituotteet, jotka mielestäni ovat osa suomea ja myös monen kodin keräilytuotteita....ihania lahjoja vaikkapa vastasyntyneelle. Nämä kuvan muumit ovat pankkeja.

Kuvat ovat aivan surkean laatuisia...meillä on se aika vuodesta, että valokuvaaminen ei onnistu mitenkään, toivonkin, että käytte paikanpäällä ikkunaostoksilla ja myös liikkeessä sisällä. Kesä tuo myös matkailijat Tornionlaaksoon ja myös siksi Kello ja Lahjapalkinen haluaa satsata Pellon keskustassa sijaitsevan liikkeensä visuaaliseen ilmeeseen.