Pellossa järjestetään lauantaina 6. hemikuuta klo 11 -16 Vihreän Pysäkin kauppiastavaratalossa jo perinteinen Hyvän Olon päivä.  Silloin tällöin olemme tämmöisiä tapahtumia järjestäneet ja nyt on kyllä vierähtänyt jo 2 vuotta edellisestä.

Tapahtumapaikkana on Ravintola Granni, mutta toki kaikkki Pysäkin myymälät ovat omilla erikoistarjouksillaan mukana. Ideana tällä teemapäivällä on se, että sinne pyydetään erilaisia kauneuden ja terveyden (siis hoitojen) alan ihmisiä tekemään pienimuotoisia hoitoja(pikkukorvasta vastaan). Lisäksi siellä on myynnissä sisustustuotteita ym käsitöitä. Muotinäytös on myös päivän odotettu kohokohta. Muotinäytöksessä mukana Marimekko, Kero, Simu, Aarikka ja Seppälä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja siellä on myös luvassa arvontaa kaikkien kävijöiden kesken. Esittelijät lahjoittavat pieniä palkintoja arpajaisiin.

Itse menen paikanpäälle tekemään Intialaista päähierontaa ja vien toki rautalanka enkelit ja -sydämet ym. valmistamani tuotteet omalle myyntipaikalleni.

Jos joku nyt vielä kiinnostui tulemaan esittelemään omia juttujaan ja ne sopisivat ko. teemaan niin ei muuta kuin yhteydenotto Ravintola Granniin.

Oispa kyllä mukava kun tulis paljon porukkaa paikalle.