Joskus tulee oikeasti tarve tehdä pullaa (mieli tekee)...ja nam nam miten hyvältä se maistuu ja mikä parasta myös koti tuoksuu ihanalta pitkään. Lisäksi leipasin kääretortun, jota meillä myös rullapullaksi kutsutaan. Rullapulla on gluteeniton ja laktoositon ja laitan ohjeen tähän jos joku ei tämmöistä ole vielä kokeillut tehdä.

Kotipullan valmistan aina veteen ja täytteinä käytän mielelläni voita ja vaniljasokeria sekä kanelia...niin nytkin.

Luumurullapullassa olen täytteeseen laittanut myös banaaniaromia ja laktoositontakermaa(ruotsista)eli ohje 4 kananmunaa ja toiseen lasiin saman verran sokeria, nämä vatkataan todella pitkään, että tulee napakka vaalea vaahto. Kolmanteen lasiin laitetaan saman verran perunajauhoja ja 2 tl leivinjauhetta ja tämä jauhoseos lisätään varovasti sekoittaen siivilän läpi munasokeriseokseen. Levitän taikinan sitten voidellulle leivinpaperille ja paistan 200 asteessa 10 min. Sitten kumotaan sokeroidulle paperille, annetaan jäähtyä kunnolla. Sillä välin vatkataan kerma johon lisätään vaniljasokeria ja hedelmäsokeria rippuset....ja luumumarmeladiin lisään 2 pientä tippaa banaaniaromia(kuva leivonta-aromeista alla.  Täytteet levitetään hyvin jähtyneelle pohjalevylle ja rullataan. Torttu heti kylmään kerman levityksen jälkeen ja on ehdottomasti parhaimmillaan seuraavana päivänä kun vetäytty kylmässä yön yli.