Tänään rakentelin Rovaniemellä opiskelukaverini Tiinan kanssa hänen liikkeensä Lunan näyteikkunan. Luna viettää 2 vuotis synttäreitään ja Tiina halusi ikkunaan mm. somistuskakun...siitä se ajatus sitten lähti.

Valokuvaaminen oli lähes mahdotonta koska aurinko porotti ikkunaan ihan suoraan...tässä tuulikaapista vinosta napsaistu räpsäisy.  Jos olette liikkeellä Rovaniemellä niin poiketkaa ihmeessä Tiinan liikkeessä, siellä on aivan erityisen ihana, välitön tunnelma ja se on kaiken kaikkiaan ihana kauppa laadukkaita kierrätysvaatteita, asusteita ja kenkiä erityisesti naisille.

ja kukkia lunan ikkunaan organtsasta tekasin :)

 

...ja kuva suoraan edestä ulkoa...aivan kamala kun näkyy vastapäätä olevan kaupan ikkunatarrat nuin selvästi :(  En mie käsitä miten pitäs kuvata? Tästä asettelu on kyllä vielä hiukan muuttunut...eteen muffinsin alle tuli vielä kaksi ihanaa kenkälaatikkoa, joissa myös pinkkiä kiehkuroita

 Penkillä on aivan upea kauppiaan mummon tekemä päiväpeite ja sen päällä vanhoja kirjoja, kaunis vanha kahvikuppi, vanha sokeriastia ja muffinseja...sekä tietysti aidosti vanha hattu. Osa ikkunan tuotteista on vain rekvisiittaa kuten päiväpeite ja penkki -  eivät siis ole myytävänä.

...ja kuva kaupasta sisältä ikkunaan päin...ihanan roosaa valoa heijasti koko kauppaan:)

ja sitten vielä kakku ihan itekseen kuvattuna

...ja tekemäni viiri Lunan ikkunaan...vintage tyyliä tietenkin :) Viiri kiinnitettiin vanhan penkin selkänojaan.

Lähtöajatus oli puutarhakutsut ja osittain se myös toteutui.