Mangojuustokakku | hh/100 g | tässä g | hh | |
pohja: | ||||
manteli | 6,6 | 100 | 6,60 | |
kuorittu maapähkinä | 7,6 | 50 | 3,80 | |
pekaanipähkinä | 4,4 | 50 | 2,20 | |
voita 50 g | 0,00 | |||
0,00 | ||||
kerma | 2,7 | 350 | 9,45 | |
philadelphia | 2,7 | 172 | 4,64 | |
rahka | 4,3 | 200 | 8,60 | |
mangosose, Bonne | 15 | 200 | 30,00 | |
yhteensä | 65,29 | |||
karppisokeri, vaniljaa, liivatetta | 12 palaa | 5,5g | palassa |
sunnuntai, 22. maaliskuu 2015
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.