Laitan tähän näkyviin mitä kortteja nyt on varastossa,  ihan tämän hetken tilanne ja nuissa missä on tuo karkkikeppi niin se on ihan nostettavissa tuosta kortista irti ja on siis syötävä makeinen.(tuoteseloste kortin sisäkannessa erillinen pieni lipare.)

Tämähän ei ole mikään nettikauppa, mutta kun päivittäin tulee kyselyjä näistä tuotteista niin ajattelin, että jos nyt laitan tänne kuvia ja hintoja, niin ei tarvitse aina sähköpostilla lähetellä kaikille erikseen. Kaikkia näitä kortteja on vain yhdet kappaleet jäljellä ja kaikissa joulukorteissani on pitsimäinen sisuspaperi omille tervehdyksille.

 

 

 

Uusi malli Enkelissäni. Enkeliä myös mustasta (rustiikkinen) perus rautalangasta lasihelmin ja kristallein. Hinta 13,90 €. Enkelissä saatekortti ja kirjekuori mukana.

Risutauluja on myös valmistunut muutama näin joulun alla. Risutauluissa onnittelutekstejä ym. kuten rautalankakorteissakin. Hinta 13,90 euroa. Risutaulu on kiinnitetty pellavalangalla taustapahtviin ja sujautettu läpinäkyvään pussiin. Taustapahvi toimii hyvin myös korttina. Risutauluissa nyt myös valkoista paperinarua vihreän vaihtoehtona.

Jäljellä myös muutama sisustustaulu rautalankaripustimella. Taulussa on ohut vanu sisällä. Hinta 15,00 euroa.