Tässäpä taas hiilaritietoisille leipää :)
Karppisämpyläiset 8 kpl | |||||
grammaa | hh/100G | hh/annos | kcal/100g | kcal/annos | |
Pellavarouhe | 20 | 1,6 | 0,32 | 506 | 101,2 |
soijajauhe | 20 | 12 | 2,4 | 400 | 80 |
vehnälese | 30 | 27 | 8,1 | 290 | 87 |
seesaminsiemen | 20 | 4 | 0,8 | 640 | 128 |
mantelijauhe | 40 | 6 | 2,4 | 616 | 246,4 |
leivinjauhe | 6 | 44 | 2,64 | 178 | 10,68 |
psyllium | 6 | 2,5 | 0,15 | 18 | 1,08 |
ruususuola | 0 | 0 | 0 | ||
turkkil.jogurtti | 100 | 3,7 | 3,7 | 120 | 120 |
juustoraaste (karkea parempi) | 50 | 0 | 0 | 341 | 170,5 |
kananmunat kuorineen punnittu | 140 | 0,3 | 0,42 | 126 | 176,4 |
yhteensä 8 leivän taikinassa | 20,93 | 1121,26 | |||
1 leipä | 2,616 | 1 leipä | 140,158 | ||
taikinan kokonaispaino raakana 442 g | 55,25 | ||||
valmiiden sämpylöiden paino vaihteli 41g-52 g välillä | |||||
Sekoita kaikki aineet sekaisin ja lisää tilkka vettä, että on notkeampaa. Lusikoi pellille 8 kakkaraa ja paista 225 asteen uunissa 12-15 min. Nauti oikean voin kanssa :) Säilytä leipäset pussissa tai rasiassa viileäkaapissa ja voit halkaista ja paahtaa paahtimessa halutessasi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.