Olenhan minäkin jo aloittanut jouluvalmistelut. Kävin nimittäin paikallisessa Kukkapuketissa ja ostin tämän hurmaavan joulukaktuksen. Etsin jotain valkoista kukkaa itselleni ja siinä se minua tervehti heti kun astuin sisään Tuovin putiikkiin;)...ja katsokaa mikä ruukku, se riisuttiin rahapuulta tälle kaunottarelle suojaksi.

Lisäksi olen aloittanut jo kuopukseni "joulupaketin" sisällön hankkimisen, koska Japaniin posti kulkee noin 14 vrk, niin täytyy se kohta laittaa matkaan, että ehtii varmasti...niin siihen pakettiin ostin siis suklaata ja jotta jaksaisin kaikki hommat(siis jouluvalmistelut tehdä niin ostin myös rasian itselleni) Kuopukselleni en näitä uskalla laittaa kun ei taida olla ihan sitä parasta suomalaista suklaata hänen mielestään. Ajattelin, että laitan hänelle lähinnä semmoisia joululahjoja, joita ei tarvitse tuoda takaisin sitten huhtikuussa;) Kysyin häneltä, että laitanko piparkakkuja joulupakettiin niin vastaus oli, että ei...mutta jos karjalanpiirakoita sais. Kyllähän niitä voisi lähettää, mutta olisivat varmaan vihreän homeen peitossa sitten kun saapuisivat Asahikawaan.

Edit: Napsaiskaa suuhun tästä suklaata kun käytte vierailulla blogissani, ettei minun tarvitse yksin kaikkia popsia *mumsmums*