Muistin, että en olekaan tainnut postata Luulajan matkasta blogissani. Kävimme visualistiryhmän kanssa elokuun 17 pv pienellä virkistäytymis/opintomatkalla ulkomailla :D

Otin muutamia kuvia näyteikkunoista, miten sveeamamman puolella ikkunoita laitetaan....ideat ei aina ole niin kovin monimutkaisia ja tärkeintä tietysti onkin, että ikkuna uudistuu vähintään 3 kk:n välein ja mikäli mahdollista niin päivittyy vaikka kerran viikossa/parissa   - jotain kivaa peruspohjaan. Visualistin tilaaminen paikalle toki maksaa, mutta pienillä nikseillä myös myymälän oma henkilökunta voi ikkunaa päivittää ja siistiä...ja vaiva palkitaan aina takuuvarmasti vilkkaammalla kaupankäynnillä. Päivitetty ikkuna kertoo elinvoimaisesta yrityksestä ja asiakkaiden arvostamisesta.

Tässä kuvia reissulta:

Simppeli kenkäkaupan ikkuna jossa pelataan kai vain vahvalla huomiovärillä.

Toinen kenkäkauppa jossa syksy on läsnä vähäisellä luonnonmateriaalilla...syksylehtiä oli liimattu A2 kartonkiin ja koivua vähän sekä puiset tikkaat...niukka, mutta pysäytti kuitenkin.

Henkkamaukan lastenikkuna. Simppeli helmitaulusomistus ja suosittuja irtokirjaimia...koulut olivat alkamassa juuri tuolloin, joten ajankohtainen.

Farkkuliikkeen ikkuna. Kroisia miesmeininkiä -ruotsissa???

Kivasti oli käytetty raakalautaa ja liimapuristimia, muuten melko tylsä.

...ja toinen kuva samasta ikkunasta....ikkunaan sopivat hauskat naulakot

Ja sitten myymäläesillepano/katseenvangitsija...hervoton kultakehyspeili....jotain tällaista toivoisin näkeväni myös täälläpäin :)

Kaiken kaikkiaan hyvin vähän oli satsattu ikkunoihin myös naapurimaassa...voi olla, että oli kesä ohi ja alennusmyynnit menossa, joten sekin verotti somistusintoa. Nyt haluttaisi lähteä nuuhkimaan, miten joulu tulee Luulajaan.