Tänään on ollut tosi energinen päivä...siis siitä lähtien kun pääsin ensin sängystä ylös, nukuin nimittäin puoli yheksään. JOO-O, totta se on. Olen jo useamman viikon heräillyt siinä viideltä, kuudelta ja nousuut ylöskin kun tuntuu, että olen nukkunut riittävästi, mutta tänään...uni vain jatkui ja jatkui ja jatkui ;))

Sitten kun sain itseni käyntiin niin kävin armaani kanssa Kolarissa viemässä jälleenmyyjälleni eilen valmistamani tuotteet

...sitten ajelimme Kolarista Ruotsiin - Pajalaan ja siellä kävimme ostoksilla ja sitten ajelimme kotiin.

Kotosalla sitten leivoin kuopukseni kanssa nougat valkosuklaa muffineja ...huomisen Isänpäivän kunniaksi laitoimme koristeeksi pieniä sydän nomparelleja ja osaan jotakin grusheja.

Kuopukseni oli viime viikonloppuna valmistanut näitä opiskelijakotonaan ja laittoi isänsä mukana minullekin yhden....oi se oli ihana siis paljon maukkaampi kuin mitä nämä ikinä ja niin suloinen kaikkine lumihiutaleineen. Alla kuva siis Annin ikiomista muffineista.

...ja ei siinä vielä kaikki....LEIVOIN myös rakkaalleni pienen hedelmäkermakakun ihan kääretorttupohjasta. Väliin laitoin mansikoita ja kermaa sekä toiseen väliin banaania ja kermaa...eihän hän minun isäni ole, mutta kahden ihanan lapseni isä kuitenkin ja kun nuoret ovat niin kiireisiä niin samapa tuo vaikka mie sen kakun pyöräytin. Isäni haudalle vien sitten kynttilöitä aamusella.

Kakussa kävi myös moka, mutta en viitsinyt korjata sitä kun maku ei siitä kärsi, mutta kerrompa sen teille kuitenkin niin saatte tekin ainakin MAKEAT naurut. Eliiii....kun olin latonut hedelmät kakulle ja lisännyt kiilteen niin pursotinkin hedelmien reunoille kerman ensin ja sitten vasta aloin katsomaan, että mitenkähän nuo kakunreunat saisi siististi pursotettua, no ei saanut siististi, mutta varmasti huominen päivänsankari kehuu kakun maasta taivaaseen ihan tuollaisenakin...kaikkine vikoineen

Hyvää Isänpäivää kaikille Isille ja teille kaikille blogini lukijoille!